maandag 1 september 2014

Kleurige Kwasten Swap

Voor augustus was de opdracht een gewone kwast, 5 cm breed, om te toveren tot een deco-artikel. Leuk! Maar wel even lastig, tot ik op Printerest héle gave kwasten tegen kwam!

Kwast eerst flink in de gesso. Gekleurd met oa glimmermist en inkt. Daarna het jurkje gemaakt en versierd. De vleugels zijn Grungeboard. Ook gekleurd met de glimmermist en inkt. Een bierdopje geplet en daar een lief gezichtje in verwerkt. Wilde eigenlijk een heksje maken, maar wist niet goed wat te doen met de hoed!
Daarom verder afgemaakt met enkele bloemetjes. En voila:


Kraamcadeautje

Kraamcadeautje
'n Bestaand bakje, gepimpt met leuke freubels , als cadeautje. Heb 't kado gedaan met 2 paar sokjes ;)

Tasje

Tasje
voor mijn dochter, Sweet Sixteen. Gemaakt met het schattige papier van Abbey Road, naar een voorbeeld uit de ScrapCards 3. De drie plaatjes aan het elastiek zijn eigenlijk van die applicaties die je kan opstrijken.Het kaartje in het tasje is ook uit de Abbey Road serie. De ballonnetjes komen uit een Jolee's. En de tashangertjes heb ik uit het papier geknipt en aan een klein kettinkje gehangen. Daarbij 'n gelukspoppetje en voetballetje, want zij voetbalt zelf al een aantal jaar ;))

Kaart

Kaart
Voor mijn dochter, in het tasje

Tashangertje

Tashangertje
voor aan 't tasje

SOL 11-01-10

SOL 11-01-10
Weer 'n leuke SOL gemaakt bij Tiets.Ben vast begonnen met 'n Kerst kaart. Het papier met de roosjes is van Magnolia. Een stempelafdrukje van Wiff of Joy Stamps, "Wee and drum". Het cardstock heb ik met de CuttleBug een roosjes reliëf gegeven.

Condoleance

Condoleance
Het is me eindelijk gelukt om een condoleance kaart te maken. Met het juiste papier en 'n goede sketch kom je dus al heel ver!

Sketch DLC

Sketch DLC
Schattig kaartje gemaakt aan de hand van de sketch van DCL. Het papier heb ik ooit cadeau gekregen, en de stempel afbeelding heb ik ingekleurd met Derwent.

Herfstkaart

Herfstkaart
Deze kaart gemaakt voor de uitdaging bij Tiets. De uil is van 'n stukje karton gemaakt en de tak heb ik getekend en uitgeknipt.

Cadeautje van Tiets.

Cadeautje van Tiets.
Zomers kaartje waarop ik de stempeltjes heb gemaskerd. Gemaakt voor Tiets, als dank voor de stempels.

Tow Mater

Tow Mater
sketch wk 33 van create4fun! En hij ging naar : Arthur!! Voor z'n 4e verjaardag.

Volgers