maandag 17 mei 2010

Sketch mei, bij Tiets.

En natuurlijk heeft Tiets ook een sketch gemaakt voor de uitdaging van mei. Ben aan de slag gegaan met papier van Prima Marketing. Dit was nog over van een workshop bij Paper and Pictures, gegeven door Tracie, speciaal voor Prima Marketing. Een stuk uit het stickervel en de bloemen gekleurd met Distress inkt, voor de juiste kleuren en bewerkt met wat stickels. Tilda is gekleurd met Derwent, wat ook zo'n tere tint krijgt als het papier. Dan nog uit het die-cut vel een frame, met daarachter de tekst.

DiGI stamp van Pollycraft bij Tiets.

Tiets heeft speciaal voor de club een DiGI stamp laten maken en wij mochten er onze eigen inbreng aan geven. Leuk om te doen én leuk om te zien wat anderen er van hebben gemaakt.
Ik heb een model van een vlinder geknipt uit CS, het afdrukje ingekleurd met Distress inkt. De bloem heb ik ook met Distress gekleurd, zodat deze er mooi bij past.

Kraamcadeautje

Kraamcadeautje
'n Bestaand bakje, gepimpt met leuke freubels , als cadeautje. Heb 't kado gedaan met 2 paar sokjes ;)

Tasje

Tasje
voor mijn dochter, Sweet Sixteen. Gemaakt met het schattige papier van Abbey Road, naar een voorbeeld uit de ScrapCards 3. De drie plaatjes aan het elastiek zijn eigenlijk van die applicaties die je kan opstrijken.Het kaartje in het tasje is ook uit de Abbey Road serie. De ballonnetjes komen uit een Jolee's. En de tashangertjes heb ik uit het papier geknipt en aan een klein kettinkje gehangen. Daarbij 'n gelukspoppetje en voetballetje, want zij voetbalt zelf al een aantal jaar ;))

Kaart

Kaart
Voor mijn dochter, in het tasje

Tashangertje

Tashangertje
voor aan 't tasje

SOL 11-01-10

SOL 11-01-10
Weer 'n leuke SOL gemaakt bij Tiets.Ben vast begonnen met 'n Kerst kaart. Het papier met de roosjes is van Magnolia. Een stempelafdrukje van Wiff of Joy Stamps, "Wee and drum". Het cardstock heb ik met de CuttleBug een roosjes reliëf gegeven.

Condoleance

Condoleance
Het is me eindelijk gelukt om een condoleance kaart te maken. Met het juiste papier en 'n goede sketch kom je dus al heel ver!

Sketch DLC

Sketch DLC
Schattig kaartje gemaakt aan de hand van de sketch van DCL. Het papier heb ik ooit cadeau gekregen, en de stempel afbeelding heb ik ingekleurd met Derwent.

Herfstkaart

Herfstkaart
Deze kaart gemaakt voor de uitdaging bij Tiets. De uil is van 'n stukje karton gemaakt en de tak heb ik getekend en uitgeknipt.

Cadeautje van Tiets.

Cadeautje van Tiets.
Zomers kaartje waarop ik de stempeltjes heb gemaskerd. Gemaakt voor Tiets, als dank voor de stempels.

Tow Mater

Tow Mater
sketch wk 33 van create4fun! En hij ging naar : Arthur!! Voor z'n 4e verjaardag.

Volgers